Voorzieningen Camping De Paasheuvel in Vierhouten

Camping De Paasheuvel is meer dan alleen genieten van de ruimte, rust en natuur. Op de camping kunt u ook terecht voor verschillende horecavoorzieningen, sportieve activiteiten of fietsverhuur.

 

Eetcafé & Bar De Tent

EetcafĂ© & Bar de Tent biedt u de mogelijkheid volledig te genieten van de vakantie zonder na te denken over het avondeten. Kom lekker uit eten bij De Tent of geniet van een drankje bij het biljart of dartboard. 


Snackbar De Tent

's Avonds geen zin om te koken of uit eten te gaan, kom dan naar snackbar De Tent! Onze snackbar heeft een uitgebreid assortiment en biedt naast de gebruikelijke snacks ook snoepgoed en ijsjes aan.

 

Sportveld

Op camping De Paasheuvel zijn meerdere sportvelden aanwezig. Zo is er een beachvolleybalveld, een tennisbaan en een basketbalveld. Bent u vergeten de tennisrackets of volleybal mee te nemen, geen probleem. Bij de receptie hebben we rackets en ballen te leen (voor sommige attributen geldt een huur).


Mini market

Op de camping is een mini market aanwezig voor de vergeten zaken. Daarnaast is de dichtstbijzijnde supermarkt op 5 minuten loopafstand van de camping.

 

Fietsverhuur Veluwe

De Veluwe, en specifiek de omgeving rondom de camping is uitermate geschikt voor prachtige fietstochten. Kijk bij wandel- en fietsroute's voor mooie tochten in de omgeving. Heeft u geen fiets meegenomen? Geen probleem, camping De Paasheuvel heeft een eigen fietsverhuur. Zijn de huurfietsen op de camping allemaal al verhuurd? Geef dan bij de receptie aan welke fiets u graag wilt huren en wij zorgen ervoor dat de fiets op de camping wordt afgeleverd.

 

Korting zwembad De Brake

Wilt u voordelig genieten van bijvoorbeeld zwembad De Brake in Nunspeet? Koop dan bij de receptie een kaartje en bespaar op de entree van het zwembad.

Aanbiedingen

Alle aanbiedingen
© Paasheuvelgroep 2011 - Sitemap - Privacy statement - Contact
paasheuvelgroep